Xampinyons farcits amb poma i tonyina ( atún)
6 Xampinyons , poma, all, tomàquet, tonyina.
En una paella sofregir l'all i el tomàquet
Afegir la poma rallada i la tonyina, deixar reduir i farcir els xampinyons.
També es pot afegir formatge per sobre i gratinar.
Boníssim !!
Gloria, seguro que esta receta esta riquísima y, además facilita.
ResponEliminaUna abraçada.
Rosa.
Ay, Gloria, esta vez pusiste la receta en catalán y me quedé a dos velas! jaja. Pero estoy segura que el plato estará riquísimoooooo.
ResponEliminaUN abrazo
Conchi
Hola Gloria, soy Marian, del blog
ResponEliminaentre hilos y encinas, no había podido entrar en tu blog, mejor dicho en tus blogs, hasta ahora y me han encantado. En este tienes unas recetas espectaculares, seguro que probaré con alguna. Desde ahora te sigo.
Muchas gracias por tu visita y por seguirme
Bsitos guapa
Hola Gloria!!!! Quina recepta més bona, im'ha agradat el fet de que porti poma, li ha de donar una textura i un sabor peculiar. Els faré!!!!
ResponEliminaTot bé?
petonets.