Seguidors

BLOC DE LA AMISTAD ( MI OTRO BLOC)

El bloc de Gatona ( bloc principal)

dimecres, 9 de setembre del 2009

HOLA DE NOU !!!!!!! HOLA DE NUEVO!!!!!!!



TARTA DE POMA DE LA MARE DEL SISCU:


Treballo la masa del pa de pessic amb la Thermomix i la poso al micrones deu minuts amb la safata especial (la de la foto).
Tambe es pot fer amb forn tradicional i el pa de pessic treballar-lo amb el pimer
.
INGREDIENTS:
3 Ous,
150 gr. de farina ,
Una cullerada de les de cafè de llevadora.
2 cubilets de sucre (150 gr)
Pell de llimona,
2 cullerades de nata liquida(de la que es munta)
2 pomes ,
Un raig de conyac ,
1 iogurt (opcional)
Dues cullerades d’oli.
Posar al got de la Thermomix els ous i la pell de llimona,triturar un minut,velocitat collera.
Afegir dins el got ,el iogurt,l’oli ,la nata i el conyac tornar a barrejar que quedi ben emulsionat.
Per últim afegim la farina i la llevadora, amassem 6 segons velocitat 2.
Untar la bandeja amb oli posem la massa i adornar amb troços de poma.
Com que el microones no dora, posar per sobre la tarta sucre moreno ,així dóna la sensació de que ha quedat torradeta.
INGREDIENTS PER FORN CONVENCIONAL:
CANTITATS PER UN MOTLLE DE 22 cm. De diámetro
.
4 ous
150gr. sucre
150 gr de farina
1/2 sobre de llevadora
Pell de llimona
1 iogurt
Una mida de iogurt d’oli
La nata i el coñac.
Teps de forn uns 30 minuts.

2 comentaris:

  1. Moltes gàcies mama-Siscu!,no tinc termomix, ho faré amb el turmix normal, suposo que deu anar be igual. Al proper sopar de bruixes el faré, a veure qué tal.

    ResponElimina
  2. Si,tambe et quedara bé.
    Gracias per venir al bloc.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails