Seguidors

BLOC DE LA AMISTAD ( MI OTRO BLOC)

El bloc de Gatona ( bloc principal)

dimarts, 15 de gener de 2013

Xampinyons farcits amb poma i tonyina ( atún)



6 Xampinyons , poma, all, tomàquet, tonyina.

En una paella sofregir l'all i el tomàquet

Afegir la poma rallada  i la tonyina, deixar reduir i farcir els xampinyons.

També es pot afegir formatge per sobre i gratinar.
Boníssim !! 

4 comentaris:

  1. Gloria, seguro que esta receta esta riquísima y, además facilita.
    Una abraçada.
    Rosa.

    ResponElimina
  2. Ay, Gloria, esta vez pusiste la receta en catalán y me quedé a dos velas! jaja. Pero estoy segura que el plato estará riquísimoooooo.
    UN abrazo
    Conchi

    ResponElimina
  3. Hola Gloria, soy Marian, del blog
    entre hilos y encinas, no había podido entrar en tu blog, mejor dicho en tus blogs, hasta ahora y me han encantado. En este tienes unas recetas espectaculares, seguro que probaré con alguna. Desde ahora te sigo.
    Muchas gracias por tu visita y por seguirme
    Bsitos guapa

    ResponElimina
  4. Hola Gloria!!!! Quina recepta més bona, im'ha agradat el fet de que porti poma, li ha de donar una textura i un sabor peculiar. Els faré!!!!
    Tot bé?
    petonets.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails