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BLOC DE LA AMISTAD ( MI OTRO BLOC)

El bloc de Gatona ( bloc principal)

dissabte, 26 de setembre de 2009

ESPAGUETIS A LA CARBONARA LIGHTS 529 KCAL.


INGREDIENTES:

60gr. de pasta,es decir, 1/4 de paquete de pasta de 250gr.

1/2 diente de ajo, 1/4 de cebolla,

Unos tacos de jamón de pavo.( unos 25gr.)

1 cucharada de postre de aceite de oliva,

Sal , pimienta negra al gusto.



PARA LA SALSA:


Medio vaso de leche desnatada y un huevo.



COMENTARIO:



Saltee el ajo y la cebolla en una sartén con el aceite y , cuando coja color,añadir los tacos de jamón de pavo,removiendo hasta que esté dorado.


Mientras,bata el huevo ,añadir la leche y un poco de pimienta negra al gusto.

Añadir los espagueti , previamente hervidos, ala sartén, junto con la salsa.

Déjelo unos minutos en el fuego y sirva caliente.


Buen provecho !!!!!!


dijous, 24 de setembre de 2009

CREMA DE CALABACIN FRIA


La piel del calabacin hervir a parte pues es amarga,una vez cocida añadir a la olla que se esta cociendo el calabacin pelado , triturar todo junto ,para asi la crema tomara un color verde.
Dejar enfriar.
Poner en un plato taquitos de tomate,añadir la crema y adornar con la flor de calabacin rebozada.
Riquissimo!!!!!!!

diumenge, 20 de setembre de 2009

MERMELADA DE TOMATE THERMOMIX


ASI QUEDA LA TEXTURA DE LA MERMELADA.

INGREDIENTES:
1/2kg. tomates,
300 gr, azucar,
1 limon,
1/2 manzana ( por la pectina que ayuda a espesar)
Triturar a velocidad 5.
Cocinar a velocidad 1 temperatura 100gº
durante 30 minutos. Si no espesa suficiente,programar 5 minutos más a velocidad varoma.

dimecres, 9 de setembre de 2009

HOLA DE NOU !!!!!!! HOLA DE NUEVO!!!!!!!



TARTA DE POMA DE LA MARE DEL SISCU:


Treballo la masa del pa de pessic amb la Thermomix i la poso al micrones deu minuts amb la safata especial (la de la foto).
Tambe es pot fer amb forn tradicional i el pa de pessic treballar-lo amb el pimer
.
INGREDIENTS:
3 Ous,
150 gr. de farina ,
Una cullerada de les de cafè de llevadora.
2 cubilets de sucre (150 gr)
Pell de llimona,
2 cullerades de nata liquida(de la que es munta)
2 pomes ,
Un raig de conyac ,
1 iogurt (opcional)
Dues cullerades d’oli.
Posar al got de la Thermomix els ous i la pell de llimona,triturar un minut,velocitat collera.
Afegir dins el got ,el iogurt,l’oli ,la nata i el conyac tornar a barrejar que quedi ben emulsionat.
Per últim afegim la farina i la llevadora, amassem 6 segons velocitat 2.
Untar la bandeja amb oli posem la massa i adornar amb troços de poma.
Com que el microones no dora, posar per sobre la tarta sucre moreno ,així dóna la sensació de que ha quedat torradeta.
INGREDIENTS PER FORN CONVENCIONAL:
CANTITATS PER UN MOTLLE DE 22 cm. De diámetro
.
4 ous
150gr. sucre
150 gr de farina
1/2 sobre de llevadora
Pell de llimona
1 iogurt
Una mida de iogurt d’oli
La nata i el coñac.
Teps de forn uns 30 minuts.

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