
LA TEXTURA QUEDA COM LA COCA DE VIDRE.
La masa original es per coca de verdures: 50gr.(1/2
cubilet) d'oli100gr.(1 cubilet de llet),150gr. (1i 1/2 cubilet d'aigua)una cullerada de sal, 2 anous de llevadura prensada, 500gr.(9 cubilets de ferine) un pessic de sucre.


Posar els liquits al got del thermomix programar 30 segons,velocitat 2, temperatura 40º.Incorporar el sucre i la llevadura, barrajar,afegir la ferine, barrajar 3 minuts velocitat 6.
I després 2 minuts més a velocitat espiga.Treure la massa amb les mans untades d'oli per que no enganxi
posar al forn 15 ó 20 minuts.
LA MASSA
COCA A MI MANERA:
Medio cubilete de aceite, un cubilete de agua, un y medio cubilete de anis,dos cubiletes de azucar,dos nueces de levadura prensada, nueve cubiletes de harina.
Poner los liquidos en el baso thermomix programar 30 segundos,temperatura 40º velocidad2.
Incorporar la levadura mezclr,añadir el azucar y la harina mezclar 3 minutos a velocidad 6.
Darle 2 minutos más a velocidad espiga. Sacar la masa del baso con las manos untadas en aceite ,para que no se pegue la masa en los dedos. Hornear 15 ó 20 minutos
se veu riquisima!vaig a copiate la reseta pa cuinala yo.
ResponEliminaun abraz gloria.