

AMB AQUESTE RECEPTE VAIG GUANYAR EL Ier. PREMI DEL BON PREU
" LES RECEPTES DELS NOSTRES CLIENTS"
INGREDIENS:
4 peres grans,250gr.de vedella picada, 1 porro, 1 escalunya , 50gr.de ceps
100ml.de crema de llet, 1 branca de canyella,1 cullerada de sucre, una mica de coñac,sal,oli,pebre.
Coeu les peres 10 minuts amb 1 litre d’aigua,el sucre i la canyella,
Quan estiguin escorregudas i fredes,partiu-les per la meitat, buideules i reserveu-les
Peleu el porro i la ceba,piqueu-los i sofregiu-los.
Afegiu la carn picada i el coñac fins que es redueixi i reserveu-ho calent.
Feu la salsa de ceps.
Farciu les peres amb la carn picada i poseu-ho amb una safata de forn
Tireu per sobre la salsa de ceps i poseu-ho al forn 10 minuts.
Per abaratir la recepta podeu fer-ho amb xampinyons en comtes de ceps.
Bon profit!!!!
Per la salsa de ceps , ingredients:
un brik de crema de llet,40 gr. de parmesà rallat,deus cullerades de ceps en pols,sal i pebre.
En un casso a foc mitjà posem el bric de crema de llet,el parmesà,els ceps,sal i pebre.
Ho deixem reduir fins que vagi espesint al gust.
Però com fem la salsa de ceps???
ResponElimina